وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

تلاش وکلای نجفی برای گرفتن رضایت از اولیای دم میترا استاد

یکی از وکلای محمدعلی نجفی گفت:برای گرفتن رضایت از اولیای دم میترا استاد تلاش کردیم ولی هنوز به نتیجه نرسیدیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۳۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 22
کد خبر: ۱۷۱۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، حمیدرضا گودرزی پس از پایان سومین جلسه دادگاه محمدعلی نجفی در جمع خبرنگاران گفت: جلسه دادگاه ماهوی بود و ما باید در مورد دفاع از ماهیت موضوع صحبت می‌کردیم اما وقت چندانی نداشتیم.

 

 وی افزود: دفاعیات مستند و به هم متصل است و بخشی را در جلسه قبل و بخشی را در جلسه امروز مطرح کردم. نقایص دادسرا و مطالبی که همان ابتدا رسید در تحقیقات مقدماتی در جلسه اول مطرح کردیم و دفاع ماهوی را گفتیم.

 

گودرزی ادامه داد: من وظیفه‌ام را به عنوان وکیل مدافع انجام دادم ان‌شاءالله که دادگاه به مسأله ورود کند و بررسی‌های کارشناسی و نقشی را که پزشکی قانونی دارد مورد بررسی قرار دهد.

 

وی درپاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا برای گرفتن رضایت وارد عمل شدید یا خیر،گفت: تلاش کردیم ولی هنوز به نتیجه نرسیدیم.

 

وی در پاسخ به سؤالی درباره اینکه آیا قاضی با هیأت کارشناسی موافقت می‌کند یا خیر گفت: به نظرم با آخرین دفاعی که اخذ شده احتمال این موضوع ضعیف است زیرا زمانی که آخرین دفاع مطرح می‌شود تحقیقات به پایان می‌رسد ولی ما مصرانه بر تعیین تیم کارشناسی اسلحه و کارشناسی پزشکی قانونی تأکید داریم اما دادگاه ممکن است وارد رسیدگی ماهوی شود.

 

وی درباره اینکه چند بار با خانواده مقتول صحبت کردید؟ گفت: به لحاظ حساسیت موضوع اگر به نتیجه‌ای برسیم مسلماً به استحضار عموم حتماً خواهیم رساند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار